Inzerce psů, psí inzerce
Přihlášení / Registrace

Buráček

BURÁK 1,5 roku

Buráček se k nám dostal před delší dobou z množírny s ostatními sourozenci.
Všichni pejsci byli kromě bázlivosti v pohodě, akorát Burák byl ze strachu agresivní a pak když zjistil, že mu člověk neublíží, tak začal vystrkovat růžky a zlobit. Začal být malinko dominantní, ale bez problémů ovladatelný a poslušný při důsledném vedení. Je to maličký nízký pejsek, kříženec buldočka a staforda (menšího), je aktivní a hravý se psy, k lidem je zatím trochu bázlivý, ale zvědavý, přijde už sám, ale na zavolání zatím nepřijde. Je zvyklý být doma a venčit se na zahrádce, drží se smečky a na jméno slyší dobře.
Potřeboval by domek se zahrádkou a staršího psího kamaráda za vzor, nebo může žít i v bytě, ale ne v centru města. Potřebuje klid a hlavně zkušeného důsledného majitele, který bude dbát jak na výchovu, tak na další socializaci, rozhodně to není pejsek k rozmazlování.
Když je s menší smečkou za plotem tak hlídá a opravdu zle štěká, až mu jde pěna od tlamy, působí opravdu hodně vztekle.
Je třeba mu dopřát dostatek pohybu a hry, ale zároveň ho neustále klidnit, jinak je pak schopný i kousnout z rozrušení cizího člověka, sice je malý takže nikoho nesežere, ale rozhodně ho není možné nechat dojít tak daleko. Není vhodný k dětem ani ke starším lidem, ideální pro někoho se zkušenostmi s temperamentními psy, ideální i do smečky vyrovnaných psů.
S pejskem se dá pracovat a je šance, že se ho povede vychovat vzorově, je velmi chytrý a rychle chápe autoritu.
Kastrovaný, očkovaný, čipovaný.
Adopční příspěvek za veterinární péči 1.500 Kč
Kontakt: denisa.tlapka@seznam.cz tel 776 083 090
V azylu u Poděbrad

Kontaktní údaje:
WoWinka WoWi
Telefon: 776083090
E-mail: denisa.tlapka@seznam.cz

Přidáno: 08.05.2015 21:39 | Psí plemeno: Kříženci | Typ: Prodej | Kraj: Středočeský kraj

Více informací o plemeni Kříženci