Inzerce psů, psí inzerce
Přihlášení / Registrace

Československý vlčák - "H" z Údolí ticha

Poslední volná fenka z vrhu "H" z Údolí ticha ze spojení:

Bazilišek z Březovské samoty
As D12 Of P3/70 Xv54,3 Xf107,1
DKK A(0/0); DLK 0-0; chovný I
Zkoušky: ZZO
Výstavy: vždy výborný, res.CAC

Gerina z Údolí ticha
A62 Oh P1 Xv54,8 Xf108,1
DKK A(0/0); DLK 0-0; chovná I
výborná

Datum narození: 27.01.2015
Předpokládaná doba odběru: od 14.03.2015

Bazilišek je krásný pes výborné síly kostry, správného rámce, vyrovnané a přátelské povahy, dobře cvičitelný a ovladatelný. Gerina je přátelská fena správného rámce s výbornou kostrou, v povaze vyrovnaná, s výborně vyjádřeným pohlavním výrazem, a mojí oblíbenou barvou s hnědožlutými odstíny, typickými pro karpatské vlky.

Od tohoto spojení očekáváme štěňátka s předpokladem dobrého zdraví, výborného exteriéru a také výborných povah, s chutí do práce a tedy vhodných nejen jako rodinní společníci, ale i pro zájemce o výcvik. V neposlední řadě také rodokmen štěňátek je solidním příslibem perspektivy využití v dalším chovu.

Štěňátka jsou odchovaná v kontaktu s lidmi, s položeným dobrým základem pro další socializaci. V době odběru budou opakovaně odčervená, budou mít první očkování (v 6-ti týdnech: parvoviróza, psinka), samozřejmě budou také už čipovaná a budou mít vystaven Europas. Samozřejmostí je kupní smlouva a doživotní chovatelský servis - s majiteli našich štěňat udržujeme trvalý kontakt.

Můžete volat na níže uvedený telefon nebo psát na e-mail karel.skoupy@volny.cz. Více informací: http://z-udoli-ticha.cz/czoffer.html

!!! Překupníkům štěňata neprodáváme !!!
Pokud by snad někoho zabývajícího se touto pochybnou činností napadlo nás kontaktovat, nechť si to raději rozmyslí a nečiní tak !!!

Najdi na mapě Kontaktní údaje:
Karel Skoupý
Tumaňanova 52
Brno, 62100
Telefon: 606 764 149
E-mail: karel.skoupy@volny.cz
URL: z-udoli-ticha.cz

Přidáno: 23.02.2015 16:22 | Psí plemeno: Československý vlčák | Typ: Prodej | Kraj: Jihomoravský kraj

Více informací o plemeni Československý vlčák